Yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppaneille

Kiinnostaako yhteistyö? 

KuoLO ry harjoittaa toimintansa tukemiseksi yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyömuodot vaihtelevat säännöllisestä koulutus- tai yritysmarkkinointiyhteistyöstä projektiluontoiseen tapahtuma- ja mainossponsorointiin. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä eritoten sosiaalisen median ja nettisivujen, kandiseuramme julkaisutoiminnan sekä moninaisten opiskelijatapahtumien kautta. Olemme avoimia myös uusille ideoille! 

Suomen suurin kandiseura 

Toivotamme tervetulleeksi yhteistyökumppanit alalta kuin alalta. Miltei yhdeksänsadan jäsenemme joukosta löytyy monipuolisesti niin vasta Kuopioon muuttaneita aktiivisia nuoria kuin valmistumisen kynnyksellä olevia nuoria lääkäreitä. KuoLOlla on runsaasti yhteistyökokemusta erikokoisten terveysalan ja lääkärirekrytointiyritysten kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme joukkoon kuuluu esimerkiksi julkisen terveydenhuollon toimijoita sekä paikallisia ravintola-alan yrittäjiä. 

Iso ainejärjestömme on hyvin järjestäytynyt ja luotettava yhteistyökumppani, jonka monipuolinen toiminta tuo vanavedessään mittavat yhteistyömahdollisuudet. KuoLO näkyy ja kuuluu paitsi paikallisesti erilaisissa opiskelijariennoissa myös ympäri Suomea sosiaalisen median kanavissa. Aloita tutustuminen KuoLOn toimintaan nettisivuillamme tai Instagramissa

Kandit ja vastavalmistuneet töihin? 

Mikäli haluatte hyödyntää tiedotuskanaviamme suoraan lääketieteen kandien tai vastavalmistuneiden lääkäreiden rekrytoimiseen, tutustuthan myös syksyisin järjestettävään Kunta etsii lääkäriä (KEL) -tapahtumaan ja nettisivujen Työpaikkailmoitukset-osioon, jonka kautta voit jättää nettisivuillemme työpaikkailmoituksen. KEL-näkyvyys tai työpaikkailmoitus on helppoa ja monin tavoin hyödyllistä yhdistää myös muuhun yhteistyöhön, mikäli yhteistyökumppani niin toivoo. 

Sujuvaa yhteistyötä 

Yritysyhteistyötiimimme tekee enemmän kuin mielellään yhteistyötä, josta hyötyy paitsi yhteistyökumppani myös jäsenemme. Kuuntelemme avoimesti yhteistyökumppanimme toiveita mahdollisen yhteistyön sisällöstä ja toteutuksesta. Tarvittaessa ehdotamme juuri teille sopivaa näkyvyyden muotoa, tunnemmehan kanssaopiskelijamme parhaiten. Lisäksi sometiimimme voi sopimuksen mukaan tuottaa opiskelijoihimme vetoavaa mainosmateriaalia yhteistyötä varten. Yhteinen tavoitteemme on sujuva ja hyödyllinen yhteistyö, ethän siis arastele ottaa yhteyttä! 

Laajamittaisissa yhteistyöaikeissa olethan yhteydessä kandiseuran varapuheenjohtajaan. Painettujen mainosten tai kertaluontoisten sponsoriasioiden tiimoilta ota yhteyttä suoraan mainosvastaaviin ja pelkästään speksinäkyvyyteen liittyvissä asioissa speksin tuottajaan. Jos haluat tavoittaa yhteistyön merkeissä esimerkiksi tietyn vuosikurssin opiskelijat, yritysyhteistyötiimi auttaa tarvittaessa löytämään oikean yhteyshenkilön. 

Ota yhteyttä 

Maija Kärkkäinen 

Varapuheenjohtaja 

karkkmai(ät)student.uef.fi 

Jaakko Tikkanen 

Niko Nurmesviita 

Mainosvastaavat 

mainosvastaava(ät)gmail.com 

Anniina Tapio 

Speksin tuottaja 

speksi(ät)kuolo.fi