Valiokunnat

Valiokunnat

Sielusto

Sielusto on KuoLOn IE:n eli Isännän ja Emännän koordinoima tapahtumatiimi, joka toimii IE:n apuna (eli oikeana kätenä) KuoLOn perinteisten tapahtumien järjestämisessä. Sieluston toiminta käynnistettiin muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen syksyllä 2022. Yhdessä IE:n kanssa Sielusto järjestää mm. Herkkuapprot, Kyykän, Kiitosillan ja Wapun. Tapahtumien järjestämisen yhteydessä pääsee tutustumaan ihmisiin niin yli vuosikurssirajojen kuin poikkitieteellisestikin. Mikäli innokkuutta ja ideoita löytyy, Sieluston kautta on myös mahdollista kehittää KuoLOn tapahtumakulttuuria ja ideoida mahdollisesti aivan uusia tapahtumia. Toiminnan kautta saa lisäksi käsitystä KuoLOn tapahtumakulttuurista sekä eri sidosryhmien toiminnasta.

Noora Heikkinen ja Marko Varvikko, KuoLOn isäntä ja emäntä, ei(ät)kuolo.fi

Hyvinvointitoimikunta

Vuonna 2020 perustettu Hyvinvointitoimikunta järjestää toimintaa, joka edistää kollegoiden arjessa jaksamista! Järjestettävä toiminta voi olla esim. sometempaus, kuten piparinkoristelukilpailu, hengailuilta tai isompi mentorointiin tai muuhun hyvinvointiin liittyvä projekti – vain taivas on rajana!

Toimikunta pyrkii kokoontumaan virallisesti 2-3 kertaa vuodessa lukuvuoden alussa ja keskivaiheilla sekä lopussa, jolloin suunnitellaan jo seuraavaa kautta. Pääasiallisesti kuitenkin vuoden aikana yhteyttä pidetään Whatsapp-ryhmän välityksellä, jossa myös pöhistään tulevista tapahtumista. Niinsanotusti todellista matalan kynnyksen toimintaa!

Lassi Karppi, hyvinvointitoimikunnan seniori, lassikar(ät)student.uef.fi

Projektitiimi

Projektitiimissä pääset osallistumaan ja järjestämään KuoLO:n projektivastaavan kanssa koko ainejärjestöä koskevia tapahtumia, kuten lääkäriseura Duodecimin D-iltoja ja urheilutapahtumia, tai mitä ikinä keksitäänkään!

Tiimissä oleminen ei vie paljon vapaa-aikaa, mutta antaa oivat avaimet osallistua kivoihin tapahtumiin ja kerätä kokemusta tapahtumien järjestämisestä, unohtamatta koko ainejärjestöä hyödyttävistä tapahtumista. Projektitiimissä tehdään yhteistyötä tosissaan muttei liian vakavasti. KuoLOn varsinainen tapahtumatiimi on Sielusto, joka järjestää muun muassa KuoLOn Wapun. Verrattuna Sielustoon, projektitiimi tekee pääsääntöisesti pienempiä projekteja ja avustaa tarvittaessa muita tiimejä projektien järkkäämisessä!

Kasper Halonen, projektivastaava, halonenk(ät)student.uef.fi

Kystan toimituskunta

Kiinnostaako sinua kirjoittaminen, valokuvaaminen tai vaikkapa kuvanmuokkaus? Mikä ikinä taitosi onkaan, Kysta tarvitsee sinua! Kysta on Kuopion lääketieteen opiskelijoiden virallinen lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Toimitukseen mukaan lähteminen on hyvinkin matalan kynnyksen tekemistä, koska vuoden aikana tiimi tulee kokoontumaan vain neljästi.

Etenkin kirjoittajia tarvitaan. Toimituksessa pääset kuitenkin hyvin vapaasti vaikuttamaan siihen, mitä haluaisit lehtiä varten tehdä. Tapaamisissa kaikilla on vapaus ehdottaa, mikä kirjoitusaihe voisi itseään kiinnostaa ja valmiiksi muodostuneita juttuideoita jaetaan halukkaille eli aihettakaan ei tarvitse keksiä itse. Mukaan lähteminen on loistava mahdollisuus tutustua kollegoihin yli kurssirajojen, saada mukavaa oheistoimintaa opiskelujen ohelle ja päästä tuottamaan omannäköistä sisältöä muiden nähtäväksi! Kaikki halukkaat pääsevät mukaan toimintaan – toivottavasti tavataan tekemisen merkeissä! Lue lisää Kystasta täältä.

Janina Gunnar, Kystan päätoimittaja, janinagunnar(ät)gmail.com

Sometiimi

Oletko halunnut kokeilla siipiäsi influensserina? Kiehtooko TikTokin maailma? Sometiimissä pääset halutessasi pitämään Instagramissa esimerkiksi MyDay-päiviä @kuolory-tilin stooreihin sekä olemaan mukana feedin puolelle tulevissa kuva- ja videopostauksissa. Sometiimiläisten kesken pohditaan myös hauskoja toteutustapoja KuoLOn kaupallisiin Instagram-yhteistöihin. TikTokkiin sometiimi ideoi yhdessä erilaisia postausideoita, ja tiimissä pääsee halutessaan mukaan TikTokkien tekemiseen. Mikäli sinulta löytyy siis visuaalista silmää, heittäytymiskykyä tai vain uusia ideoita, lähde ihmeessä mukaan sometiimiin! Tiimiin voi halutessaan tulla pelkästään ideointiavuksi, jos kameran edessä oleminen ei ole se oma juttu. Lue lisää somesta täältä.

Senja Tallbacka, somevastaava, somevastaava(ät)kuolo.fi

Yritysyhteistyövaliokunta

KuoLOn yritysyhteistyövaliokunta on tiimi sinulle, joka haluat tehdä tärkeää työtä kandiseuramme eteen ja siinä sivussa oppia asian jos toisenkin yritysyhteistyöstä. Yritysyhteistyötiimi tekee varapuheenjohtajan johdolla suunnitelmallisesti yhteistyötä ja sopimuksia yritysten kanssa, ja tiimin tekemä työ on merkityksellistä koko kandiseuran toiminnan kannalta! Tiimi perustettiin keväällä 2022, ja siihen kuuluu varapuheenjohtajan lisäksi kaksi mainosvastaavaa sekä tiimin muut jäsenet. Tiimi kokoontuu hyvän ruoan ja seuran merkeissä vähintään kerran kuukaudessa, jotta kukaan ei jää yksin sopimusten koukeroiden kanssa.

Tärkein osa toimenkuvaa on yhteistyökumppanien kontaktointi ja kaikkia osapuolia hyödyttävän yhteistyön tekeminen, sekä näiden syntyneiden yhteyksien ylläpito. Sitoutuminen omiin hommiin ja hyvään yhteistyöhön tiimin kanssa on välttämätöntä tässä hommassa. Huolellisen perehdytyksen jälkeen yhteistyön tekeminen alkaa hahmottua, mikäli vain kiinnostusta löytyy, eikä aiemmasta kokemuksestakaan missään nimessä ole haittaa. Saatat jopa oivaltaa, että yhteistyön tekeminen on älyttömän siistiä! Tässä vasta tärkeää ja antoisaa työtä kandiseuramme talouden eteen, jonka parissa tulet varmasti oppimaan paljon!

Maija Kärkkäinen, KuoLOn varapuheenjohtaja, karkkmai(ät)uef.fi