Jäsenyydet

Jäsenyydet

Opiskellessasi lääketiedettä Itä-Suomen yliopistossa sinulla on oikeus liittyä KuoLOn varsinaiseksi jäseneksi.

KuoLO järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia ja kehittää toimintaansa jatkuvasti. Toiminnan mahdollistaa isolta osin vuosittaiset jäsenmaksut. KuoLOn jäsenenä pääset osallistumaan KuoLOn tapahtumiin (esim. Toogat, Pikkujoulut, Vappu), joihin voivat ostaa lippuja vain KuoLOn jäsenet. Saat laaja-alaisen edunvalvonnan, samalla Suomen Medisiinariliiton jäsenyyden (mukana vakuutukset, kuten oikeusturvavakuutus), jonka mukana mahdollisuuden hakea Fimsic-vaihtoon, KuoLOn nettisivujen käyttäjätunnukset ja jäsennäkymän, kahvia ja teetä Bunkkerilla, mahdollisuuden vuokrata pakuamme Noutajaa, opiskeluetuja, sekä mahdollisuuden osallistua & äänestää & asettua ehdolle hallitukseen yhdistyksen kokouksissa! Vuotuinen syksyn yleiskokous päättää jäsenmaksun summan.


KuoLOn kannatusjäseneksi voi liittyä lääketieteen lisensiaatin koulutusohjelmassa opiskelunsa jo päättänyt henkilö tai yhdistyksen toiminnasta muuten kiinnostunut henkilö.

Kannattajajäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokoukseen, mutta hänellä ei ole äänioikeutta. Vuotuinen syksyn yleiskokous päättää jäsenmaksun summan.


Valmistumisen jälkeen voit osallistua KuoLOn toimintaan alumnijäsenenä.

Alumnijäseneksi voidaan hyväksyä Itä-Suomen yliopistossa lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suorittanut henkilö tai Itä-Suomen yliopistossa lääketieteen lisensiaatin tutkintoa suorittava neljännen tai ylemmän vuosikurssin lääketieteen opiskelija. Alumnijäsenenä voit osallistua KuoLO:n tapahtumiin ja nauttia yhdistyksen jäseneduista vielä valmistumisen jälkeen. Heillä on myös läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokoukseen, mutta ei äänioikeutta. Alumnit maksavat kertamaksuna alumnijäsenmaksun 250 €. Alumnijäsenyys sisältää ilmaisen illalliskortin yhteen KuoLOn vuosijuhlaan. Illalliskortin voi käyttää liittymisvuonna tai myöhemmin. Vuosijuhlille on varattu kiintiö alumneille. Alumnijäseneksi liittyneiden nimet kaiverretaan Tuonelassa olevaan tauluun muutaman vuoden välein. Alumniksi voit liittyä alla olevan lomakkeen kautta.