Deeku

Tiedätkö minne sinun jäsenmaksusi käytetään? Haluatko päättää siitä? Kiinnostaako järjestöt ja edunvalvonta? Mitä on opiskelijapolitiikka?

Täällä opit yhdistystoiminnan salat, kokousten kiemurat ja pöytäkirjojen pykälät sekä tutustut kollegoihin yli vuosikurssirajojen – ja samalla saat pitää hauskaa!

Aiempaa kokemusta et tarvitse!

DeeKu eli Dentinan ja KuoLOn vaaliliitto on lääkisläisten oma edustajistoryhmä meidän ylioppilaskunnassa, ISYYssä. Ylioppilaskunnan tärkeimpiä tehtäviä ovat jäsenmaksurahojen käytöstä päättäminen, opiskelijoiden nimeäminen ylipiston hallintoon, sekä palveluiden järjestäminen paikallisille opiskelijoille. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on myös olla jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiä. Eli siis järjestää tapahtumia ja tukea opiskelijoita!


Tule mukaan päättämään asioista, samalla tutustut ylioppilaskunnan toimintaan lähemmin! Ylioppilaskunnasta voit lukea lisää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan sivuilta. laita ISYY myös someihin seurantaan. DeeKun toimintaan pääset parhaiten laittamalla viestiä ryhmäpuheenjohtajalle tai nykäisemällä hihasta lähintä edaattoria: