Kahvihuoneet

Kahvihuoneet

KuoLO ry:llä on kaksi opiskelijoiden kohtaamis- ja taukopaikoiksi suunnattua kahvihuonetta. Kahvihuoneissa voi nauttia KuoLOn yrityksen Medicina Oy:n sponsoroimista kuumista juomista, säilyttää ja lämmittää eväitä sekä lukea ainerjestömme lehden Kystan uusimpia numeroita.

Mikrovitriini eli tuttavallisemmin ”Mikro” on jokaisen kuololaisen olohuone keskellä kampusta. Mikrovitriini sijaitsee KuoLOn toimiston vieressä Canthia-rakennuksen toisessa kerroksessa Opparia vastapäätä. Mikrolta löytyy nimensä mukaisesti mikroaaltouuni, mutta suuremmasta suosiosta nauttii jokaisen kuololaisen käytössä oleva kahvinkeitin, Nintendo Wii sekä Playstation 2 (”Syvärit”) ja 3 (”Väitöskirja”), tunnelmalliset sohvat sekä KuoLOn jäsenlehti Kystan vuosikerrat.  

Bunkkeri on vastaavanlainen opiskelijoiden sosiaalitila, joka sijaitsee KYSillä Audi2:n alapuolella 00-kerroksessa pukuhuoneiden vieressä. Bunkkerista löytyy muun muassa sohva yöpäivystäjille, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, tiskiallas ja astianpesukone. Lisäksi Bunkkerilla on kuusi KYSin verkossa olevaa tietokonetta sekä tulostin potilaskertomusten tulostamiseen. Bunkkerin oveen tarvitsee KYSin kulkukortin, minkä vuoksi se on lähinnä kliinisen vaiheen (3.-6.vsk) opiskelijoiden käytössä. 

HUOM! Sana ”kandio” ei tarkoita Bunkkeria, vaan kandiosta puhuttaessa viitataan kullakin vuodeosastolla sijaitsevaan kandien opetus- ja potilaantutkimishuoneeseen. 

Kuten kaikki yhteiset tilat, ne ovat juuri niin siistissä kunnossa, kuin mihin ne on lähtiessä jätetty. Pidäthän siis huolta, että yhteiset kahvihuoneemme säilyvät siistinä. Sekä Bunkkerin että Mikron ykkössääntö onkin: ”Pese mukisi, kiitos!”