Helmikuu 2023

Hei! Meille tiedottajille annettiin tehtäväksi kirjoittaa tänne blogiin pieni postaus siitä, mitä KuoLOssa on helmikuun aikana tapahtunut.


Vuodenvaihteessa aloittanut uusi hallitus kokousti helmikuussa niin hallituksen kokouksen kuin iltakoulun merkeissä. Keväällä KuoLOn kerhohuoneelle Tuonelaan on tulossa sauna. Saunomisesta pääsee toivottavasti nauttimaan vappuna ja toukokuussa Kuopiossa järjestettävissä Medixeissä eli Mediolympialaisissa.


Meidän oma hallituslaisuus konkretisoitui viimeistään nyt helmikuussa kun kuvasimme ensimmäiset KuoLO-uutisemme! Vähän etukäteen jännitti, kun samantapaista sisältöä ei aiemmin elämässä ole tullut tuotettua, mutta kiva video tuli ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä (varsinkin kun Veera joutui itse editoimaan videon. Jos olet kiinnostunut uutisten kuvaajana ja/tai editoijana toimimisesta, laita matalalla kynnyksellä viestiä tiedotus@kuolo.fi). Jos sinulta on vielä jäänyt näkemättä meidän hieno tuotoksemme, löydät sen KuoLOn Youtube-kanavalta, sekä täältä nettisivuilta “Ajankohtaista”-valikon alta.


Helmikuu ja koko alkukevät on vierähtänyt opiskellessa vauhdilla. Allekirjoittaneilla oli helmikuussa klinikkakuvaukset, mikä on merkki jo pian syksyllä alkavasta kauan odotetusta klinikasta. Prekliiniset opinnot ovat edenneet nopeammin kuin olisi varoituksista huolimatta voinut arvata. Onneksi paljon on edessä. Hallitus- ja koulujuttujen lisäksi päiväohjelmassa on välillä paljon muutakin hauskaa. Ystävänpäivänä KuoSi, eli KuoLOn oma sitsikerho järjesti kaverisitsit, ja oli kiva nähdä Tuonela täynnä poikkitieteellistä porukkaa ja uusia tuttavuuksia. Vaikka nyt kakkosella ei ehdi tai jaksa käydä enää ihan joka viikko opiskelijabileissä niin kuin joskus energisenä fuksina (varsinkin kun on almanakkansa täyttänyt monenmoisella projektilla), on edelleen aina välillä kiva nähdä teitä muita kuololaisia erinäisten tapahtumien merkeissä. Helmikuussa myös speksi on treenannut speksitiimeissään. Toinen meistä on mukana catering-tiimissä, joka on kiva tapa nähdä spektaakkelin syntyä vähän vähemmän aikaavievässä muodossa. Tosi taitavia kollegoita taas tiimit täynnä, ja odotamme innolla lopullisen näytöksen näkemistä (Kun kerran Kide-app-sormikin oli tarpeeksi nopea lipun saamiseen: sekunneissa loppuunmyytyihin esityksiin ei ollut itsestäänselvä pääsy)! Speksin ensi-ilta on 25.3.


Toivotamme kaikille lukijoille aurinkoista kevättä!
Kassandra Karkola & Veera Nurmela
KuoLOn tiedotus